top of page

REFERENSER

Genom åren har jag haft glädjen att få arbeta med ett gäng härliga människor, dels på de olika arbetsplatser jag varit på, dels som frilans i form av samarbeten och uppdrag samt när jag undervisar som lärare.

Här nedan beskriver några av dem hur det är att arbeta med mig. Så tacksam för att ni tagit er tid att skriva, det finns fler referenser på min profil på Linkedin.

"Jenny är en vass AD som lyssnar på kundens önskemål samtidigt som hon tar hänsyn till att skapa en bra användarupplevelse. Resultatet blir riktigt snygga och användarvänliga sajter!
Hon är en person som är väldigt professionell och väldigt lätt att samarbeta med."

Emelie Svartling Stjärnborg

Head of UX & Design Avanza

"Under min tid som utbildningsledare på yrkeshögskolan Nackademin har jag haft turen att jobba med många kompetenta och drivna utbildare/konsulter. Men det är få som har gett så gott intryck som Jenny Fernvik. För mig är Jenny den där personen som alltid gör det där extra för att leverera ett bra resultat samt är mån om värdet av en nära kommunikation med arbetsgivaren. Hade mer än gärna sett Jenny på fler kurser på Nackademin och för mig sticker hon ut som en av dom bättre UX – Designers jag har fått möjligheten att jobba med, speciellt med hennes härliga bemötande och med den kunskap hon besitter!"

 

Mikael Boman

Utbildningsledare 
Nackademin

"Jenny är väldigt lätt och enkel att ha att jobba tillsammans med och har verkligen överträffat mina förväntningar de gånger som vi har anlitat henne. Hon är mycket kreativ, har bra förslag och ideer och otroligt duktig på illustrationer och design.
Jag kan varmt rekommendera Jenny!"

Henrik Ekström

Teknisk projektledare digitala kanaler Ving AB

"Jenny är en mycket lösningsfokuserad och kreativ person som varit en stor tillgång i många olika typer av projekt. Med målet i sikte har hon alltid levererat i tid utan att någonsin ge avkall på kvalitet. Hon har alltid användaren i fokus när hon skapar såväl användarvänliga som tilltalande kundupplevelser. Hon är lyhörd, initiativrik och är mycket inspirerande att jobba med."

Annika von Schmalensee

Projektledare på Riksförbundet Attention

"Jenny är en otroligt skicklig UX/UI designer som är full av innovativa, kreativa lösningar.
Hon har en otroligt bra energi som smittar av sig till kollegor och skapar en fantastisk gruppdynamik. Hon är enkel att jobba med och är en stor förebild för mig och många andra i branschen."

Paulina Raymond

UX/UI Designer på Tretton37

bottom of page